Selecteer een pagina

Aanpak

FOCUS OP HET WEGNEMEN VAN BOTTLENECKS

 

Elk bedrijf is anders en de uitdagingen verschillen. De rode draad in elke organisatie is de behoefte aan het verbeteren of versnellen van omzet resultaten en het wegnemen van bottlenecks in sales processen.

Focus

Leren en implementeren

 

Eerlijk is eerlijk; trainen lijkt soms net op schrijven in het zand. Na verloop van tijd is veel van de stof alweer vergeten.

Hoe leer je blijvend nieuwe en betere technieken?

Frank’s aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met een gezonde mix van humor en een onuitputtelijke voorraad van voorbeelden laat de deelnemers van zijn sessies concrete resultaten boeken. Doordat deelnemers de nieuwe technieken al tijdens de training ‘live’ uitproberen, worden nieuwe vaardigheden meteen verankerd. Hiernaast een paar voorbeelden van veel voorkomende bottlenecks die zijn opgelost bij zijn klanten.

 

Effectief verkopen

De deelnemers werken veel doelgerichter aan het opbouwen van een sales forecast. Toegenomen discipline, lef en om de order durven vragen zijn voor iedereen zichtbaar.

Prospecting

Uitstelgedrag is definitief overwonnen. De deelnemers hebben er een sport van gemaakt om dagelijks nieuwe prospects te benaderen en te verrassen met een originele benadering.

Story telling en pitchen

Powerpoint is veranderd in een authentieke presentatie met zichtbaar meer impact. Alle deelnemers hebben een unieke pitch ontwikkeld.

Selling at c-level

Accountmanagers leren de ongeschreven regels van het verkopen op C-level. Alles wat je niet leert op een gewone sales training.

KLANTEN

Bedrijven met wie Frank
heeft samengewerkt

ICT

FINANCE AND FINTECH

Legal Services and Consultancy

Private Equity

Telco

Green Tech

Recruitment

Government

Industry

Publishing and Education

Real estate

Automotive

Fashion

Proces

Voorbeeld programma’s

Verkopen op C-level

Een intensief twee + 1 daags programma voor accountmanagers die aan tafel willen komen bij de DMU van hun key accounts. Interactief wordt gewerkt aan het opstellen van een onderscheidende pitch en een sales presentatie die decision makers uitdaagt en verrast. Er wordt toegewerkt naar het ‘live’ in contact komen met de doelgroep. Deze aanpak leidt altijd tot doorbraken voor deelnemers.

Maximaal 12 personen

Executive coaching

Individueel maatwerk, afhankelijk van de uitdaging van de manager op dat moment.

Topics variëren van het ontwikkelen en trainen van een motiverende presentatie voor medewerkers tijdens een sales kick-off tot en met het vinden van manieren om mensen mee te nemen in een taai veranderingstraject.

Blokken van 2 uur, een mix van online en face to face coaching.

Presenteren met impact

Deelnemers leren in deze training hoe je elk verhaal kunt veranderen in een inspirerende presentatie. Werken aan stijlfiguren, vormen van interactie met een publiek tot en met het ontwikkelen van een authentieke boodschap passend bij de presentator.
Na deze training staan mensen verbaasd van het verschil als ze hun collega horen spreken in het openbaar.

1 dag met individuele follow up.
Maximaal 8 personen per keer.

From Our Founder

Practice what you preach!

“Als je hebt gevonden wat je leuk vindt en waar je goed in bent, hoef je nooit naar je werk te gaan! Voor mij is dat sales en het trainen van professionals. Ik ga op dezelfde onbevangen manier om met CEO’s van grote internationale bedrijven als met studenten in Nederland. Dat geeft zoveel energie dat ik me er altijd weer op verheug om een training te geven!”